Dell G3

Ігровий ноутбук на мінімалках. Завдяки новій серії ноутбуків Dell G3 ринок бюджетних ігрових пристроїв поповнився новими моделями. Ми уважно вивчили найдоступніший Dell з Coffee Lake і дискретною відеокартою середнього рівня. Компанія Dell позиціонує ноутбуки нової серії G3, які забирають естафету у Inspiron, як альтернативу дорогим пристроїв Alienware. Вартість новинки стартує з позначки 799 євро — відмінний цінник для 17-дюймового ігрового ноутбука. Щоб дізнатися чи варто даний ноутбук вкладених коштів, ми вибрали для огляду модель із зазначеною мінімальною вартістю. Dell G3 17 3779 має досить прийнятними характеристиками: процесор Intel Core i5-8300H, 8 ГБ оперативної пам’яті і відеокарта Nvidia GeForce GTX 1050. В якості сховища даних виступає зв’язка зі швидкісного 128-гігабайтного SSD і жорсткого диска на 1 терабайт для зберігання ігрової колекції.
Також, покупці можуть придбати dell g3 17 3779 в конфігурації з GeForce GTX 1050 Ti або навіть GeForce GTX 1060 Max-Q. Більше того, є навіть моделі з шестиядерним процесором сімейства Coffee-Lake — Intel Core i7-8750H. Топова модель оцінена виробником в 1089 євро.
Конкуренцію ноутбуку складають пристрої від Acer, Asus і MSI. Список моделей і їх характеристик наведено в таблиці нижче. Окремо згадати варто лише Acer Predator Helios 300, який обладнаний такими ж накопичувачами. Корпус Dell G3 17 по більшій частині виконаний з пластика, тому виглядає ноутбук досить бюджетно. В оформленні моделі відсутні яскраві і виділяються елементи, як у того ж Dell G5 15. Якість збірки хороша, причепитися не вийде: деталі щільно підігнані один до одного так, що щілин немає, як немає і загострених неакуратно оброблених торців і граней. Темно-сіру палітру G3 17 розбавляє пара блакитних акцентів (логотипи виробника і окантовка тачпада). Кришка з софт-тач покриття швидко втрачає свій товарний вигляд, покриваючись неабиякою кількістю відбитків і розлучень. З міцністю корпусу у багатьох 17-дюймових ноутбуків є проблеми. Це особливість торкнулася і Dell G3 17, конструкція якого хоч і міцна, але поверхня основної частини корпусу прогинається під тиском. Кришка дисплея краще в цьому плані — продавити її вийде тільки якщо постаратися. Крім того, продавлювання кришки ніяк не відбивається на дисплеї, на ньому не з’являються хвилі або смуги.

Шарніри утримують екран затягнуті досить щільно, але все ж дозволяють кришці трохи бовтатися. Відкрити Dell G3 17 однією рукою не вийде. Кут розкриття становить 135 градусів, чого цілком достатньо.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *